Kolektívna bezpečnosť v zmysle Charty OSN - Mráz, Stanislav
Problematika kolektívnej bezpečnosti opierajúca sa o príslušné ustanovenia Charty OSN. Právomoci Bezpečnostnej rady OSN a jej spolupráca s členskými štátmi OSN pri zachovaní mieru vo svete.