Ekonomický prínos z využívania rekreačných služieb na báze liečivých termálnych a minerálnych vôd na území Slovenskej republiky - Mrkvová, Katarína
Zhodnotenie využívania/nevyužívania liečivých, termálnych a minerálnych vôd na rekreačné účely na Slovensku. Rozsah potenciálu rekreačného cestovného ruchu na Slovensku na báze jednotlivých prameňov vôd. Ekonomické prínosy respektíve straty.