Aktivity Číny v juhovýchodnej Ázii - Ondriaš, Juraj, 1988-
Zhodnotenie vývoja politických vzťahov a multilaterálne trendy vo vzájomných vzťahoch ČLR s regiónom juhovýchodnej Ázie (ASEAN - Association of Southeast Asian Nations). Politické vzťahy a politické súvislosti hospodárskych vzťahov.