Human and knowledge capital in the OECD - Puškárová, Paula, 1985-
Ľudské zdroje a vývoj vedomostného kapitálu v krajinách OECD. Znalosti a začlenenie ďalších faktorov do vedomostného kapitálu. Porovnávacia analýza dát a miera vedomostného kapitálu vo vybraných krajinách OECD.