Regionální rozvoj: od regionálního plánovaní k regionálnímu managementu - Ježek, Jiří
Vymedzenie pojmu „regionálny management“. Faktory jeho úspešnosti. Skúsenosti z nemecky hovoriacich krajín. Otázky najvhodnejšieho organizačného usporiadania. Rozdiely medzi tradičným regionálnym plánovaním a regionálnym managementom.