Nové prístupy v hodnotení pracovného výkonu zamestnancov v nadnárodnej spoločnosti - Posoldová, Iveta
Problematike hodnotenia pracovného výkonu zamestnancov sa v súčasnosti nielen v teórii, ale aj v praxi začala venovať zvýšená pozornosť, dôvody. Analýza dodržiavania procesu hodnotenia pracovného výkonu. Štruktúra hodnotených zamestnancov v dcérskej spoločnosti Slovensko, Česko, Poľsko, Maďarsko. Veková štruktúra, vzdelanostná štruktúra, dĺžka zamestnania - výsledky dotazníka.