Celoživotné vzdelávanie dospelej populácie - Hudoková, Kristína
Vzdelávanie dospelej populácie. Miera účasti dospelej populácie na celoživotnom vzdelávaní a odbornej príprave v rámci členských štátov Európskej únie za rok 2014. Formálne a neformálne vzdelávanie. Účasť dospelej populácie na formálnom a neformálnom vzdelávaní v krajinách EÚ v roku 2011.