Charakteristika ekonomiky neuznanej Podnesterskej Moldavskej republiky - Raneta, Leonid, 1982-
Charakteristika a analýza ekonomiky neuznanej Podnesterskej moldavskej republiky. Ekonomika a hospodárska situácia v Podnesterskej moldavskej republike. Ekonomické opodstatnenie existencie kvázištátu.