Skúmanie vplyvu motivačných faktorov vo vyučovacom procese vo vybranej skupine študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave - Rakovská, Júlia, 1972-
V príspevku autorka poukazuje na priestor pre zvyšovanie motivácie vo vyučovacom procese prostredníctvom poznania vplyvu jednotlivých motivačných faktorov na študentov. Motivácia vnútorná, motivácia vonkajšia.