Constitutional in Ukraine: Current State and Prospects - Stashuk, Roman, 1980-
Verejný a odborný posudok o ústavnej reforme na Ukrajine. Pokusy implementovať ústavné reformy a analýzy jednotlivých návrhov na zmenu Ústavy Ukrajiny v rokoch 2014 až 2015. Ústavné reformy a ich rozmanitosť.