Reinžiniering - moderná manažérska metóda v riadení organizácie - Richnák, Patrik, 1988-
Moderná manažérska metóda - reinžiniering sa v globálnom prostredí, tvrdom konkurenčnom boji a náraste využívania informačných technológií usiluje o zdokonalenie výkonnosti organizácie, skvalitnenie podnikania a vnáša novú podnikateľskú filozofiu do organizácie. Vznik a definície reinžinieringu, ciele, využitie, metodika. Výhody, nevýhody a chyby pri zavádzaní reinžinieringu.