Ekonomické hlasování a odpovědnost vládních stran ve střední Evropě - Svačinová, Petra
Ekonomické hlasovanie: hlavné koncepty a problémy. Model odmeny a trestu. Mezinárodne previazané ekonomiky a ekonomické hlasovanie. Vlády v strednej Európe a ekonomika v rokoch 2004 a 2009