<The> Rise of Euroskepticism and Radicalism in Germany - Putting Alternative for Germany into Political Context - Dudášová, Marianna
Vývoj strany AfD v Nemecku. Identifikácia názorov strany a tvorba programov strany. Migračná kríza výhodou pre preferencie strany. Ekonomicky liberálna strana, populistická; krajná pravica.