Evaluation of Gross Fixed Capital Formation Development in the SR - Belanová, Katarína, 1978-
Komparácia vývoja tvorby HFK v krajinách EÚ-28. Vzájomná závislosť HDP a HFK meraná korelačnou a regresnou analýzou.