Štruktúra konečnej spotreby domácností v SR - Rabatinová, Marcela, 1977-
Vo väčšine krajín spotreba domácností predstavuje viac ako 50 percent HDP a významným spôsobom ovplyvňuje ekonomický rast krajiny. V podmienkach SR sa spotreba domácností podieľa na HDP viac ako 57 percentami. Hlavné determinanty vývoja konečnej spotreby domácností v SR. Štruktúra konečnej spotreby domácností v SR.