Uplatňovanie diferencovaných sadzieb DPH v rámci jednotného trhu EÚ - Rabatinová, Marcela, 1977-
Uplatňovanie základnej sadzby DPH v krajinách Európskej únie. Vývoj priemernej základnej sadzby DPH v EÚ. Uplatňovanie znížených sadzieb DPH v EÚ. Uplatňovanie špecifických sadzieb DPH. Super-znížené sadzby DPH v EÚ.