Funkcie daňových sadzieb v kontexte spravodlivého zdanenia - Zubaľová, Alena, 1959-
Funkcie daňovej sazby a ich vplyv na spravodlivé zdanenie. Vzťah daňovej sadzby a spravodlivosti zdanenia. Vypovedacia schopnosť efektívnej sadzby a lokálnych ukazovateľov progresivity v súvislosti so spravodlivým zdanením.