Heroes and villains in Hungarian and Slovak folk tradition as reflection of cultural preferences - Hrivíková, Tatiana, 1959-
Porovnanie maďarskej a slovenskej kultúry. Hrdinovia rozprávok. Spoločné znaky a rozdiely medzi maďarskými a slovenskými rozprávkami.