<The> Preparation of Companies in Developing Regions to Become Socially Responsible: Management Culture Assessment by Employees - Vveinhardt, Jolita
Spojitosť medzi kultúrou podnikového riadenia a sociálnou zodpovednosťou podniku. Identifikácia bariér v implikácii sociálnej zodpovednosti podniku. Dimenzie úspešnej implementácie sociálnej zodpovednosti v podniku.