Trade in Central and Eastern European Countries Ten Years after Their EU Accession - Is There Convergence? - Grančay, Martin, 1984-2024
Účinky východného zväčšenia EÚ od roku 2004 na obchodnú konvergenciu v rámci EÚ a medzi novými členskými štátmi strednej a východnej Európy. Staré a nové členské štáty EÚ sa stali navzájom si bližšími. Porovnanie vývoja obchodu medzi Litvou a Slovenskom po ich vstupe do EÚ.