Inovácie v teóriách medzinárodného obchodu - Brinčíková, Zuzana, 1979-
Rozdielne efekty produktových a procesných inovácií pri hodnotení medzinárodnej distribúcie ziskov z obchodu. Kvalitu zdokonaľujúce inovácie v domácom exportnom odvetví. Produktové inovácie v domácom exportnom odvetví zvyšujú užitočnosť v zahraničnej krajine iba ak sú prijímané na takej úrovni ako v domácej krajine.