Inovačná výkonnosť Slovenskej republiky v porovnaní s Českou republikou - Dudeková, Alena, 1986-
Zhodnotenie inovačnej výkonnosti krajín Slovenskej republiky a Českej republiky v roku 2015 podľa indexu IUS pozostávajúceho z 25 inovačných indikátorov. Hodnotenie inovačnej výkonnosti môže byť užitočné pri tvorbe inovačných politík krajín a v rozhodovaní o tom, kam investovať prostriedky na podporu inovácií.