Zmena registrácie platiteľa (tzv. preregistrácia) - novela zákona o DPH od 1.1.2016 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Pri uplatňovaní DPH v praxi je dôležité poznať status zdaniteľnej osoby. Zmena registrácie zo zahraničného platiteľa dane na tuzemského platiteľa dane. Zmena registrácie z tuzemského platiteľa dane na zahraničného platiteľa dane. Príklady z praxe.