Ochranné známky tykajúce sa biopotravín, zvýrazňujúce tradičný charakter potravín, ale aj slovenský pôvod výrobkov registrované obchodnými reťazcami pôsobiacimi na Slovensku - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Analýza ochranných známok biopotravín, známok zvýrazňujúcich tradičný charakter potravín, ale aj výrobkov týkajúcich sa slovenského pôvodu registrovaných obchodnými reťazcami na Úrade Priemyselného Vlastníctva Slovenskej republiky.