Teoretické prístupy k modelovaniu dovozu a vývozu - Kupkovič, Patrik
Modelovanie doplnkového a výlučného dovozu a jeho vzťahy s vývozom. Jedným z rozhodujúcich faktorov v input-output modeloch je dovoz. Spôsoby zakomponovania do input-output tabuľky. Základné modelovacie prístupy dovozu a vývozu využitím input-output metodológie.