Podpora inovačných aktivít v slovenských podnikoch - Lacková, Alica
Analyzovanie podmienok pre rozvoj inovačných procesov a podporu pro-inovačného prostredia na Slovensku. Inovačná aktivita v SR v porovnaní s ekonomikami iných európskych štátov a konkurenčná schopnosťslovenských podnikov. Najvážnejšie príčiny a potreba nových stratégií a nevyhnutných zmien hospodárskej politiky, financovania, riadenia, vzdelávania, výskumu, inovácií a podpory podnikania.