IT trend BYOD – prínosy a riziká - Škvarčeková, Oľga
Fenomén BYOD znamená situáciu, keď firma zavedie politiku, ktorá zamestnancom firmy umožňuje priniesť si vlastné zariadenie, ako sú chytré telefóny, notebooky alebo tablety, a používať ich v prostredí organizácie pri plnení každodenných úloh. Hlavná podstata konceptu BYOD.