Kritériá anjelského investovania - Slávik, Štefan, 1955-
Podnikateľský nápad a startup. Anjelskí investori. Kritériá anjelského investovania. Klub podnikateľských anjelov Slovenska. Investičný klub G4. Neulogy Ventures. Credo Ventures. Limerock Fund Manager. Business Angels Pty Ltd.