Daňové licencie a ich vplyv na podnikateľské prostredie v Slovenskej republike - Srovnalíková, Paulína
Význam zavedenia daňovej licencie pre podnikateľské subjekty. Dopad daňovej licencie na podnikateľské prostredie z hľadiska dlhodobej perspektívy. Vplyv zavedenia daňovej licencie na príjmy štátneho rozpočtu.