Bezpečnost dopravy? V hlavní roli stále řidič - Kotora, Bohumír
Zvyšovanie dopytu po kamiónovej doprave. Podiel cestnej dopravy na celkovej nákladnej doprave v EÚ. Význam bezpečnostných prvkov v kamióne. Rozšírené a štandardné systémy ABS, EBS, ESP (elektronický stabilizačný program). Modernizáciou proti nehodovosti.