Techniky spojování VI.: Dřevotřískové desky - Vítek, Miloslav
História výroby drevotrieskových dosiek. Technológia výroby. Jednotlivé fázy výroby. Finálna výroba. Vlastnosti a využitie drevotrieskových dosiek. OSB dosky. Aplikácia DTD a OSB dosiek v obalovej technike.