From Crisis to Success - Sedláková, Iveta
Pri identifikovaní finančného zdravia podniku sa odporúča použiť niektorú z prognostických metód. Po vypuknutí svetovej hospodárskej a finančnej krízy sa prognostickým modelom prestalo v podnikateľských kruhoch veriť, pretože v mnohých prípadoch sa nepotvrdili. Štatistické percento využitia modelov v praxi.