Innovation as One of the Ways of Competitiveness of the EU and Slovakia - Sedláková, Iveta
Porovnanie súčasného stavu vývoja konkurencieschopnosti Slovenska s vybranými krajinami Vyšehrádskej štvorky (V4) na základe medzinárodných ukazovateľov. Inovácie, nástroje a metódy, ktoré môžu prispieť ku konkurencieschopnosti.