Technológie liečia samotu spôsobenú technológiami - Nejedlý, Tomáš
Online komunikácia cez sociálne siete a s ňou súvisiace problémy. Ústup osobnej komunikácie. Ilúzia blízkosti a dôvernosti, čo nikdy nenahradí osobný kontakt. Začiatok liečby internetovej závislosti. Sociálna sieť Gettpal - kontakty ľudí, ktorých spájajú spoločné záujmy, aktivity. Pomoc ľuďom od počítačov sa dostať do spoločnosti. S osamelosťou, ktorú priniesla doba, počíta aj aplikácia My soulmate.