Experiences with railway regulation in Great Britain and the Czech Republic – round table report - Nash, Chris
Reforma železníc vo VB a snaha Česka o inšpiráciu a poučenie. Stimulácia dopytu a zvýšenie operačných nákladov zavedením franšízy v operáciách s cestujúcimi.