Reframing e-government development indices with respect to new trends in ICT - Machová, Renáta
Prehľad ukazovateľov stavu e-governmentu. Výhody a nevýhody cloud computingu, open (big) data a účastníckych nástrojov vo verejnom sektore. Analýza v krajinách EÚ.