Ako trafiť bestseller - Hinšt, Jaroslav
Martinus. sk - jeden z najväčších hráčov na slovenskom knižnom trhu. Rozhovor s riaditeľom kníhkupectva. Aký bol rok 2015. Vďaka čomu Martinus rastie. Spojenie kníhkupectva s kaviarňou. V čom sa zlepšiť pri riadení.