Residential real estate in Europe: an exploration of common risk factors - Druica, Elena
Teoretické vzťahy tržieb a ziskov. Analýza ziskov a výnosov z rezidenčných nehnuteľností najväčších miest Európy. Ukazovatele vplyvu na zisky a tržby z nehnuteľností: veľkosť nehnuteľnosti, HDP p. c., inflácia, miera zaľudnenia a transakčné náklady.