Adaptácia komunikácie podniku na proces globalizácie a internacionalizácie - Trnovcová, Daniela
Komunikačná schéma podniku v globálnom prostredí. Proces komunikácie v multikultúrnom podniku. Medzinárodný komunikačný proces. Faktory ovplyvňujúce komunikačný proces. Komunikačné nástroje a ich vývoj, rozdelenie komunikačných nástrojov.