Regions Development of the Slovak Republic from the Perspective of EU - Nebeský, Ľubomír
Rozvoj regiónov implementáciou Európskeho štrukturálneho a investičného fondu. Porovnanie období 2004-2006 a 2007-2013. RCI - index regionálnej konkurencieschopnosti.