Spotrebiteľský etnocentrizmus - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Charakteristika spotrebiteľského etnocentrizmu. Kvantifikovanie spotrebiteľského etnocentrizmu. Metóda označovaná CETSCALE (Consumer ethnocentric tendencies scale). Výskum spotrebiteľského etnocentrizmu na území Slovenskej republiky.