Vybrané aspekty obchodovania s elektrickou energiou na komoditných burzách - Jurkovičová, Lujza
Obchodovanie s elektrickou energiou v Slovenskej republike. Výroba elektrickej energie v SR. Distribúcia elektrickej energie. Obchodníci s elektrickou energiou. Investovanie do komodít.