Náš zákazník náš pán alebo žeby nie? - Šlosár, Róbert
Rôzne marketingové triky, ktoré existujú aby obchodníci získali viac peňazí. Strategické umiestnenie tovaru na popredných pozíciách, hudba na ovplyvnenie nákupného správania a rôzne iné triky.