Keď sa reklama "nepodarí" - Šlosár, Róbert
Reklama, slogan, logo - nástroje, ktoré podnik využíva ako formu komunikácie a spôsob získavania preferencií spotrebiteľov. Kreativita, ktorej cieľom je zaujať potenciálneho zákazníka. Marketing a kultúrne odlišnosti jednotlivých krajín.