Potenciálne riziká mimoburzového trhu s derivátmi - Drutarovská, Jana, 1989-
Charakteristika súčasného mimoburzového trhu s derivátmi a jeho postavenie v stavbe finančného trhu. Možné riziká vo vývoji štatisticky najväčšieho finančného trhu na svete. Trendy vývoja trhu a jednotlivých kategórií derivátov, zloženie mimoburzového trhu a vzťah medzi jednotlivými druhmi derivátov v kontexte trendu ich vývoja.