Ekologická politika Čínskej ľudovej republiky - Dziura, Boris, 1976-
Ekologické problémy súčasnej Číny a charakteristika legislatívy v tejto oblasti. Pozitívne možnosti riešenia tejto problematiky na príklade Hongkongu a synergické efekty vzájomnej spolupráce medzi pevninskou Čínou a Hongkongom.