Vállalatok innovációs tevékenysége - Korcsmáros, Enikö
Charakteristika podnikania. Význam malých a stredných podnikov. Inovačný potenciál malých a stredných podnikov. Faktory ovplyvňujúce inovačnú schopnosť podnikov. Korelačná analýza faktorov podporujúcich a brzdiacich inovácie.