Modely výroby a spotreby z pohľadu udržateľného rozvoja - Pietrucha, Hans-Dieter
Zmena súčasných modelov výroby a spotreby, ktoré sa vyvinuli v industriálnych spoločnostiach a stali sa vzorom pre väčšinu sveta. Ekonomický rast a nové koncepcie bohatstva a prosperity, umožňujúce prostredníctvom zmeny životného štýlu dosiahnuť vyššiu životnú úroveň.