Výzvy a trendy v customer relationship management - Korauš, Antonín
Nástup sociálnych medií a šírenie mobilných zariadení umožňujúce poskytovateľom CRM (Customer Relationship Management) upgradovať svoju ponuku o nové funkcie, ktoré uspokoja zákazníkov využívajúcich nové technológie.