Start-up - nový fenomén dneška - Záležáková, Eliška
Start-upy - definície, ich význam a podpora. Najvýznamnejšie odvetvia v ktorých v roku 2014 pôsobili slovenské start-upy. V roku 2015 predstavila vláda Slovenskej republiky v spolupráci s Ministerstvom financií, ministerstvom hospodárstva, ministerstvom školstva a Slovak Business Agency konce pciu pre podporu start-upov a rozvoj start-upového ekosystému na Slovensku. Ciele koncepcie.